Deska na Vaření z Himalájské Soli - Čtverec - 20x20x5cm

Vařte s elegancí na deskách z himalájské soli! Tyto přírodní, ručně vyřezávané desky dodají vašim pokrmům jemnou slanost a jsou ideální pro přípravu masa, zeleniny i servírování chlazených pokrmů. Díky svým tepelně izolačním vlastnostem jsou skvělým doplňkem do každé kuchyně.

873 Kč 0 Kč / 1 g
Dostupnost: Skladem (Expresní expedice!) (>10 ks)
Můžeme doručit do:
30.12.2024
Možnosti doručení
Deska na Vaření z Himalájské Soli - Čtverec - 20x20x5cm
1083 deska na vareni z himalajske soli ctverec 20x20x5cm
Vegan & Eco Friendly

Detailní popis produktu

Objednejte si desky na vaření z himalájské soli a vstupte do světa kulinářského umění, který dodá každému jídlu eleganci a chutnou slanost. Tyto přírodní, ručně vyřezávané desky nejsou jen nádoby; jsou to inspirace pro vaši kuchyni a nutností pro každého gurmány.

Desky na vaření z himalájské soli jsou jako kulinářské nebe. Vyřezávané z bloků himalájské soli, přidávají pokrmům estetickou krásu i jemnou slanost. Od masa po zeleninu, tyto desky jsou univerzálním doplňkem každé kuchyně. Jsou bohaté na minerály jako draslík, hořčík a vápeník.

Desky mají vynikající tepelně izolační vlastnosti. Lze je ohřívat na varné desce, grilu nebo v troubě, což umožňuje různé způsoby vaření, jako je grilování, opékání nebo dokonce podávání chlazených pokrmů pro jedinečný kulinářský zážitek.

Postupně zahřívejte desku na požadovanou teplotu vaření, začněte na nízké teplotě, aby nedošlo k prasknutí. Povrch lehce vykartáčujte nebo naolejujte, aby se nepřilepil. Až budete připraveni k vaření, umístěte ingredience přímo na desku pro rovnoměrné vaření a jemnou slanou chuť. Slouží také jako elegantní servírovací talíř a lze jej vychladit na studenou kuchyni. Po použití nechte desku vychladnout, seškrábňete zbytky, opláchněte vodou a pro zachování jedinečných vlastností nepoužívejte mýdlo.

Zažijte jedinečný kulinářský zážitek s deskami na vaření z himalájské soli.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: