Věrnostní program

Kopie návrhu značka + čaje mobil

Za každý nákup u nás budete sbírat DANTEO body, které pak můžete uplatnit jako slevy na další nákupy. 

PC Banner - Eshop 1412 x 462 px

Náš věrnostní program je způsob, jak poděkovat za vaši věrnost a podporu našeho e-shopu. Pro naše stálé zákazníky nabízíme bodový systém, který ocení nejen vaše nákupy, ale i další aktivity, jako je první registrace. Ať už jde o jakýkoliv nákup, vše bude převedeno na bodovou hodnotu - DANTEO body. Tyto DANTEO body mohou sbírat pouze registrovaní zákazníci.

PC Banner - Eshop 1412 x 462 px (1)

Je to jednoduché. Čím více nakoupíte, tím více DANTEO bodů získáte a tím větší slevu můžete následně uplatnit.


Jak na to?

Staňte se členem našeho věrnostního programu jednoduchou registrací na našem e-shopu. Už máte účet? Pak už jen sbírejte DANTEO body s každým dalším nákupem. Za každých utracených 250 Kč získáte 1 DANTEO bod.


Jak můžu DANTEO body uplatnit?

DANTEO body můžete uplatnit při vašem dalším nákupu. 1 DANTEO bod = sleva 10 Kč. A pozor, DANTEO body se vám přičtou až po uhrazení objednávky. Při stornování nebo vrácení zboží se DANTEO BODY odečtou.


A co když vás láká něco vrátit?

Pokud zakoupený produkt vracíte, vracíte spolu s ním i DANTEO body, které jste získali při jeho objednání. Vaše DANTEO konto se proto přepočítá na stav před nákupem. Stejně je tomu i v případě, že objednávku z jakéhokoliv důvodu stornujete nebo ji neuhradíte.


Kombinace se slevovými kupóny?

Pokud uplatníte kupón, nebude možné použít DANTEO body na zlevnění objednávky a naopak.


Přehled DANTEO bodů?

Počet vašich DANTEO bodů můžete kdykoliv zkontrolovat ve svém uživatelském účtu. A nezapomeňte, DANTEO body mají svou platnost - 180 dnů od jejich získání.


Další informace

Pozor, DANTEO body nejsou měna a nemají žádnou skutečnou peněžní hodnotu. Máme právo kdykoliv změnit parametry programu, případně ho zrušit. A DANTEO body nelze uplatnit při výměně zboží.